Przecier jabłkowy 2 l 100% - Pulpa jabłkowa , Bez Dodatków
Opis
Przecier z jabłek 100% – Pulpa jabłkowa 2 litry
Przecier jabłkowy to inaczej pulpa jabłkowa, która przygotowana jest ze świeżych, wyselekcjonowanych jabłek. Pulpa z jabłek powstaje podczas przecierania na zimno całych owoców. Dzięki technologii przecierania pulpa jabłkowa zachowuje wartościowy owocowy miąższ.
✅ Przecier jabłkowy charakteryzuje się półpłynną formą musu o niezwykle intensywnym smaku i aromacie oraz gładkiej konsystencji bez nasion.
Przecier jabłkowy - skład:
✅ 100% jabłko
Przecier jabłkowy - metoda produkcji
✅ Przecier jabłkowy powstaje ze świeżych owoców, które spełniają rygorystyczne kryteria jakości. Wyselekcjonowane jabłka są myte i przecierane przez sita podczas procesu na zimno.
✅ Aby zachować świeżość, witaminy i wartości odżywcze pakujemy przeciery w aseptyczne worki bag-in-box i poddajemy procesowi pasteryzacji w temperaturze maksymalnie 80°C.
✅ W procesie produkcji przecieru jabłkowego nie stosujemy żadnych dodatków! Nasz przecier jabłkowy nie zawiera:
- Bez dodatku cukru
- Bez barwników
- Bez konserwantów
- Bez GMO
Pulpa jabłkowa - zastosowanie:
- Pulpa jabłkowa doskonale sprawdzi się jako dodatek do różnych dań i napojów
- Pulpa jest gotowa do spożycia jako przekąska lub dodatek do porannej owsianki, budyniu lub jogurtu
- Pulpa jest niezastąpionym składnikiem przy produkcji lodów, sorbetów, musów, koktajli, deserów, ciast, soków i in.
✅ Zamów już dziś i sprawdź smak naturalnych przecierów owocowych, przygotowanych wyłącznie ze świeżych jabłek.