Przecier z czerwonej porzeczki - Pulpa owocowa 100% 2L
Opis
Przecier z czerwonej porzeczki 100% – Pulpa z czerwonej porzeczki 2 litry
Przecier z czerwonej porzeczki to inaczej pulpa z czerwonej porzeczki, która przygotowana jest ze świeżych, wyselekcjonowanych polskich owoców porzeczki. Pulpa z czerwonej porzeczki powstaje podczas przecierania na zimno całych owoców. Dzięki technologii przecierania pulpa z czerwonej porzeczki zachowuje wartościowy owocowy miąższ.
Przecier z czerwonej porzeczki - skład:
- 100% czerwona porzeczka
✅ Przecier z czerwonej porzeczki charakteryzuje się półpłynną formą musu o niezwykle intensywnym smaku i aromacie oraz gładkiej konsystencji bez nasion.
Przecier z czerwonej porzeczki - metoda produkcji:
Przecier z czerwonej porzeczki powstaje ze świeżych owoców, które spełniają rygorystyczne kryteria jakości. Wyselekcjonowane czerwone porzeczki są myte i przecierane przez sita podczas procesu na zimno. Aby zachować świeżość, witaminy i wartości odżywcze pakujemy przeciery w aseptyczne worki bag-in-box i poddajemy procesowi pasteryzacji w temperaturze maksymalnie 80°C.
✅ W procesie produkcji przecieru z czerwonej porzeczki nie stosujemy żadnych dodatków! Nasz przecier z porzeczki nie zawiera:
- Bez dodatku cukru
- Bez barwników
- Bez konserwantów
- Bez GMO
Pulpa z czerwonej porzeczki - zastosowanie:
- Pulpa z czerwonej porzeczki doskonale sprawdzi się jako dodatek do różnych dań i napojów
- Pulpa jest gotowa do spożycia jako przekąska lub dodatek do porannej owsianki, budyniu lub jogurtu
- Pulpa jest niezastąpionym składnikiem przy produkcji lodów, sorbetów, musów, koktajli, deserów, ciast, soków i in.
✅ Zamów już dziś i sprawdź smak naturalnych przecierów owocowych, przygotowanych wyłącznie ze świeżych czerwonych porzeczek.
Przecier z czerwonej porzeczki - opakowania:
Przecier pakowany jest aseptycznie w worki bag-in-box 2l/ 3l/ 5l/ 20l/ 200l
Dane techniczne
Pojemność | 2000ml |
Wartość energetyczna | 40 kcal |
Tłuszcz | 0,2 g |
1/w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,1 g |
1/Węglowodany | 10,5 g |
1/w tym cukry | 6,4 g |
Błonnik | 2,0 g |
Białko | 0,4 g |
Sól | < 0,0 g |