Przecier z wiśni – Pulpa z wiśni 100% 5L
Opis
Przecier wiśniowy 100% – Pulpa wiśniowa 5 litrów
Przecier wiśniowy to inaczej pulpa wiśniowa, która przygotowana jest ze świeżych, wyselekcjonowanych polskich wiśni. Pulpa z wiśni powstaje podczas przecierania na zimno całych owoców. Dzięki technologii przecierania pulpa wiśniowa zachowuje wartościowy owocowy miąższ. Przecier charakteryzuje się półpłynną formą musu o niezwykle intensywnym smaku i aromacie oraz gładkiej konsystencji bez nasion.
Przecier wiśniowy - skład:
- 100% wiśnie
✅ Przecier wiśniowy charakteryzuje się półpłynną formą musu o niezwykle intensywnym smaku i aromacie oraz gładkiej konsystencji.
Przecier wiśniowy - metoda produkcji
✅ Przecier wiśniowy powstaje ze świeżych owoców, które spełniają rygorystyczne kryteria jakości. Wyselekcjonowane wiśnie są myte i przecierane przez sita podczas procesu na zimno.
✅ Aby zachować świeżość, witaminy i wartości odżywcze pakujemy przeciery w aseptyczne worki bag-in-box i poddajemy procesowi pasteryzacji w temperaturze maksymalnie 80°C.
✅ W procesie produkcji przecieru wiśniowego nie stosujemy żadnych dodatków! Nasz przecier wiśniowy nie zawiera:
- Bez dodatku cukru
- Bez barwników
- Bez konserwantów
- Bez GMO
Pulpa wiśniowa - zastosowanie:
- Pulpa wiśniowa doskonale sprawdzi się jako dodatek do różnych dań i napojów
- Pulpa jest gotowa do spożycia jako przekąska lub dodatek do porannej owsianki, budyniu lub jogurtu
- Pulpa jest niezastąpionym składnikiem przy produkcji lodów, sorbetów, musów, koktajli, deserów, ciast, soków i in.
✅ Zamów już dziś i sprawdź smak naturalnych przecierów owocowych, przygotowanych wyłącznie ze świeżych wiśni.
Przecier wiśniowy - opakowania:
Przecier pakowany jest aseptycznie w worki bag-in-box 2l/ 3l/ 5l/ 20l/ 200l
Dane techniczne
Pojemność | 5000ml |
Wartość energetyczna | 51 kcal |
Tłuszcz | < 0,25 g |
1/Węglowodany | 12,2 g |
1/w tym cukry | 9,2 g |
Błonnik | 2,4 g |
Białko | 1,2 g |