Przecier z czarnej porzeczki – Pulpa owocowa 100% 2L
Opis
Przecier z czarnej porzeczki 100% – Pulpa z czarnej porzeczki 2 litry
Przecier z czarnej porzeczki to inaczej pulpa z czarnej porzeczki, która przygotowana jest ze świeżych, wyselekcjonowanych polskich owoców czarnej porzeczki. Pulpa z czarnej porzeczki powstaje podczas przecierania na zimno całych owoców. Dzięki technologii przecierania pulpa z czarnej porzeczki zachowuje wartościowy owocowy miąższ.
Przecier z czarnej porzeczki - skład
- 100% czarnych porzeczek
✅ Przecier z czarnej porzeczki charakteryzuje się półpłynną formą musu o niezwykle intensywnym smaku i aromacie oraz gładkiej konsystencji bez nasion.
Przecier z czarnej porzeczki - metoda produkcji
Przecier z czarnej porzeczki powstaje ze świeżych owoców, które spełniają rygorystyczne kryteria jakości. Wyselekcjonowane czarne porzeczki są myte i przecierane przez sita podczas procesu na zimno. Aby zachować świeżość, witaminy i wartości odżywcze pakujemy przeciery w aseptyczne worki bag-in-box i poddajemy procesowi pasteryzacji w temperaturze maksymalnie 80°C.
✅ W procesie produkcji przecieru z czarnej porzeczki nie stosujemy żadnych dodatków! Nasz przecier z czarnej porzeczki nie zawiera:
- Bez dodatku cukru
- Bez barwników
- Bez konserwantów
- Bez GMO
Pulpa z czarnej porzeczki - zastosowanie:
- Pulpa z czarnej porzeczki doskonale sprawdzi się jako dodatek do różnych dań i napojów
- Pulpa jest gotowa do spożycia jako przekąska lub dodatek do porannej owsianki, budyniu lub jogurtu
- Pulpa jest niezastąpionym składnikiem przy produkcji lodów, sorbetów, musów, koktajli, deserów, ciast, soków i in.
✅ Zamów już dziś i sprawdź smak naturalnych przecierów owocowych, przygotowanych wyłącznie ze świeżych czarnych porzeczek.
Przecier z czarnej porzeczki - opakowania:
Przecier pakowany jest aseptycznie w worki bag-in-box 2l/ 3l/ 5l/ 20l/ 200l
Dane techniczne
Pojemność | 2000ml |
Wartość energetyczna | 46 kcal |
Tłuszcz | 0,01 g |
1/w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,1 g |
1/Węglowodany | 9,1 g |
1/w tym cukry | 8,8 g |
Błonnik | 2,5 g |
Białko | 0,7 g |
Sól | < 0 g |