Przecier truskawkowy - Pulpa truskawkowa 100% 5L
Opis
Przecier truskawkowy 100% – Pulpa truskawkowa 5 litrów
Przecier truskawkowy to inaczej pulpa truskawkowa, która przygotowana jest ze świeżych, wyselekcjonowanych polskich truskawek. Pulpa z truskawek powstaje podczas przecierania na zimno całych owoców. Dzięki technologii przecierania pulpa truskawkowa zachowuje wartościowy owocowy miąższ.
Przecier truskawkowy - skład:
- 100% truskawki
✅ Przecier truskawkowy charakteryzuje się półpłynną formą musu o niezwykle intensywnym smaku i aromacie oraz gładkiej konsystencji bez nasion.
Przecier truskawkowy - metoda produkcji
Przecier truskawkowy powstaje ze świeżych owoców, które spełniają rygorystyczne kryteria jakości. Wyselekcjonowane truskawki są myte i przecierane przez sita podczas procesu na zimno. Aby zachować świeżość, witaminy i wartości odżywcze pakujemy przeciery w aseptyczne worki bag-in-box i poddajemy procesowi pasteryzacji w temperaturze maksymalnie 80°C.
✅ W procesie produkcji przecieru truskawkowego nie stosujemy żadnych dodatków! Nasz przecier truskawkowy nie zawiera:
- Bez dodatku cukru
- Bez barwników
- Bez konserwantów
- Bez GMO
Pulpa truskawkowa - zastosowanie:
- Pulpa truskawkowa doskonale sprawdzi się jako dodatek do różnych dań i napojów
- Przecier truskawkowy jest gotowy do spożycia jako przekąska lub dodatek do porannej owsianki, budyniu lub jogurtu
- Przecier truskawkowy jest niezastąpionym składnikiem przy produkcji lodów, sorbetów, musów, koktajli, deserów, ciast, soków i in.
✅ Zamów już dziś i sprawdź smak naturalnych przecierów owocowych, przygotowanych wyłącznie ze świeżych truskawek.
Przecier truskawkowy - opakowania:
Przecier pakowany jest aseptycznie w worki bag-in-box 2l/ 3l/ 5l/ 20l/ 200l
Dane techniczne
Pojemność | 5000ml |
Wartość energetyczna | 37 kcal |
Tłuszcz | 0,01 g |
1/Węglowodany | 12,2 g |
1/w tym cukry | 7,2 g |
Błonnik | 2,4 g |
Białko | 1,2 g |
Kancelaria Adwokacka Maria Now
Świetny przecier. Używam do deserów, do cocktaili mlecznych i solo. Świetny !